Byhaven i Ebeltoft

- inspiration til design af en lille have

- ideer til haveplan med haverum

- forslag til planter i små haver

 

HAVESYSLER      FOREDRAG OG HAVEHJÆLP

Foredrag og havehjælp

- erfaringer, inspiration og haveglæde

Som du kan se på vores hjemmeside, har vi mange meninger og holdninger til haver - meninger og holdninger, som vi gerne deler med andre.
Baggrunden er, at vi efterhånden ved en del om at få haver til at virke mangfoldige og større, end de er, fordi vi selv har en lille have, som vi har øvet os på. Dvs. at vi har praktisk erfaring om, at små haver kan rumme lige så mange oplevelser som store haver - og også sagtens flere. Det handler om at kende knebene. Dem har vi øvet os på i mange år. 

Vi synes, der skal være flere glæder og færre ærgrelser
For os er målet med enhver have, at den skal være til glæde for ejeren. Er den det, er det en god have, og så kan vi lide den uanset hvad.
Haver, der fungerer med deres ejer, er noget af det skønneste.
Vores erfaring er imidlertid, at mange haveejere går glip af en masse glæder og i stedet har en masse ærgrelser, ene og alene fordi de ikke har tilstrækkeligt kendskab til virkemidler og planter - og dét vil vi gerne lave om på.
Vores mission er således ikke at ensrette haver, men at inspirere andre haveejere til at slippe af med ærgrelser og i stedet anskaffe flere glæder, udfoldelsesmuligheder og succeser.

Foredrag for andre haveglade mennesker

 

Et foredrag vil tage udgangspunkt i vores haveglæde, vores erfaringer og vores nuværende have og ledsages af mange fotos og eksempler.
Foredragene kan suppleres med et besøg i haven.
Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om:

  • et par timers aftenforedrag i en havekreds
  • et mindre indlæg til en generalforsamling
  • et weekendarrangement på en aftenskole
  • noget helt andet

Vi har mange års erfaring i undervisning, foredrag og formidling for både små og store grupper og tilpasser gerne emne og form efter jeres behov.

Aktuelle foredrag er:

  • Ideer til en lille have - og store haver, der gerne må virke større - med udgangspunkt i vores have
  • Et kik ind i fremtidens have - med inspiration fra CPH Garden

Havehjælp - se din have med nye øjne

Selv kyndige og erfarne haveejere kan få brug for nye vinkler og nye måder at gribe deres egen have an på. Det gælder hele tiden om at justere, tænke nyt og fjerne det, der ikke længere fungerer. Hvis du har brug for sådan et par 'nye øjne', er du velkommen til at kontakte os.
Der kan være brug for alt fra at gentænke de overordnede designprincipper i forbindelse med en renovering af hele haven, eller der kan være behov for at høre om erfaringer med helt konkrete planter. Kontakt os gerne, hvis du vil kunne tænke dig en snak om hvilke muligheder, der er i din have. 

Vi tegner ikke haveplaner og laver plantelister - vi er til planlægningsfasen med ideer, brain-storming og erfaring. Måske før du hyrer en havearkitekt.

Byhaven i Ebeltoft er en privat have. Den er tegnet og anlagt af ejerne, Lisbeth Rosdahl og Bent Dall

Det er Lisbeth, der har skrevet teksten og taget billlederne, og det er IKKE ok, at du kopierer, med mindre du har fået lov.
Det gælder både tekst, billeder og ideer.
Du kan kontakte os
HER


Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk